Pagina 2 van 3

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: wo 10 jun 2015, 21:05
door Techno
2thumbs hier wordt netjes gewerkt.... meteen siliconeslangen erin.

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: wo 10 jun 2015, 22:25
door lqpl
Zelf op maat maken of zijn de zo te krijgen?

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: do 11 jun 2015, 17:42
door Alain
Zowel de set voor de turbo's alsook de set voor de koelvloeistof is op maat voor de 3200GT te krijgen. Een link naar de leverancier is gevoegd. De levering duurde wat langer, paar weken, maar dan heb je ook wat :-)

Zelf heb ik voor zwarte gekozen maar er wordt in vele kleuren geleverd. Ook passende slangklemmen zijn als setje leverbaar.

http://roosemotorsport.co.uk/index.php? ... 00&x=0&y=0

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: do 11 jun 2015, 20:17
door lqpl
Waarom heeft techno me dat niet eerder gearviseerd.

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: do 11 jun 2015, 22:13
door Techno
Techno weet ook niet alles. Bovendien: ga je van de 3200 ook al een "project" maken? hamersmiley

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: vr 12 jun 2015, 18:44
door Ekmans
Thx!
To be continued..

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: zo 12 jul 2015, 10:59
door martinws
Gisteren ook limp mode gehad....

Wilde wegrijden, start de auto, draaide contact(dan wacht ik altijd even tot alle lampjes uit zijn op een paar na, gewoonte en las ergens dat dit beter is), startte de motor maar wachtte niet lang genoeg waardoor deze niet begon te draaien. Nou ja, geen probleem, contact weer uit en weer aan, zelfde procedure en de motor liep. En het CEL brandde ook :( nou ja, lees ik wel uit als ik thuis ben dacht ik.

Op de snelweg tijdens een inhaalmanoeuvre kwam ik erachter dat de auto in limp mode was, niet handig. Was ruimte zat dus verder geen gevaar, maar veilig is anders. Voortaan check ik eerst de foutcode voordat ik ga rijden.

Thuis gekomen code via de OBD stekker en app op mn telefoon gecontroleerd, P0225 gaspedaal positiesensor/schakelaar C circuit storing..

Even hier gekeken, vervolgens verhaal over de reset gevonden. Deze uitgevoerd(in N stand voor automaat), toen gaan rijden en ja, alles functioneerde weer normaal. Maar CEL brandde nog wel. Weer via de stekker en telefoon checken, deze vond geen foutcodes. Op zich logisch want de reset had zn werk gedaan dus er was ook geen foutcode meer. Maar ik kon de code(en het brandend CEL lampje) nu niet wissen. Nou ja, obd eruit, auto weer starten en idd de CEL was weg, vandaar ook dat ik de code met mijn app niet meer vond. Al met al is het probleem voorlopig opgelost. Maar kan het zo zijn dat mijn geknoei met starten dit probleempje heeft veroorzaakt? Is het systeem werkelijk zo gevoelig?

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: zo 25 okt 2015, 16:54
door Ekmans
Korte update mbt de limpmode: bij 3 specialisten aan de meetapparatuur gehangen: hessing, louwmans en franco....geen foutmeldingen behalve lambda sensor...
Kortom, geen aanwijsbare reden gevonden....blijft italiaans mysterie dus.

Inmiddels weer paar tochtjes gemaakt en geen problemen
Fingers x-ed

Dank voor jullie input/ideeen.
Ge

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: zo 25 okt 2015, 23:41
door Richard
Vraagje, is op deze manier (met de telefoon) ook de ghibli uit te lezen?

Re: Turbo's komen niet in...

BerichtGeplaatst: ma 26 okt 2015, 13:07
door Techno
De nieuwste Ghibli mogelijk wel..... Of bedoel je die niet? lachebekkie